E fa fa'asologa tele i le atina'eina o moli malamalama fa'a LED

O le tuʻufaʻatasia o moli LED ma le Initaneti o Mea ua fatuina ai se vaitau faʻamoemoeina o moli atamai e faʻavae i luga ole Initaneti o Mea mo le faʻamalamalamaina o tagata. O le a la le tulaga o le atinaʻeina o moli atamai?

Atina'e tulaga 1: O le taulaiga taua o moli atamai o moli e fa'atatau i tagataO le autu o le malamalama atamai o le tuʻuina atu lea o le moli saʻo i le faʻamalama i le taimi ma le nofoaga saʻo, e aofia ai le malamalama saʻo, le vevela lanu saʻo, le lanu saʻo, ma le umi o le moli saʻo. O lona uiga o sui o moli, fa'apogai, fetuutuuna'i lanu, ma isi.

Atina'e tulaga 2: feso'ota'iga talafeagai o le laasaga muamua lea o moli atamaiIa pulea moli,moli gaioi totonue tatau ona faʻavae muamua se fesoʻotaʻiga i le va o masini moli ma masini faʻatonutonu. Feso'ota'iga o le laasaga muamua lea i le malamalama atamai. I le vaitau o le Initaneti o Mea, e tele fesoʻotaʻiga tekonolosi. Ave le ata lenei e fai ma fa'ata'ita'iga. O lo'o iai tekonolosi fa'aoga uaea, feso'ota'iga feso'ota'iga mamao, ma feso'ota'iga lautele o feso'ota'iga tekonolosi e tele kilomita.

Atina'e tulaga 3: Fa'aleleia ose laasaga taua mo moli malamalamaO le tamaoaiga fa'ata'amilomilo ose la'asaga taua lea i le fa'atupuina o se sosaiete felagolagoma'i o le fa'asaoina ma le toe fa'aaogaina o punaoa. Faatasi ai ma le lelei ma le toe faʻaaogaina o punaoa e avea ma autu, i lalo o lenei tulaga tele, o le modularization, faʻaleleia ma fefaʻatauaʻiga ota'ita'ia le malamalama fa'alogo i totonuo le a avea ma se laasaga taua.

Atina'e tulaga 4: 'au'aunaga ma fa'aogaina faiga moli atamai o le 'autuFa'aoga le tekonolosi feso'ota'iga feso'ota'iga a le Initaneti o Mea e fa'afeso'ota'i ai masini fa'amalama ma mea fa'alogo e feso'otai i ai, aoina fa'amatalaga i fa'amatalaga a le tagata, fa'amatalaga o le si'osi'omaga, ma fa'amatalaga fa'agaioiga o masini moli, ma fa'atonutonu meafaigaluega moli e tusa ai ma mana'oga o tagata po'o fa'amatalaga fa'alogo. I totonu o le faʻaogaina o moli atamai, o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga a le tagata-komepiuta, faʻasologa o faʻamaumauga ma le faʻaogaina o meafaigaluega o le totonugalemu lea o le faʻaogaina o moli atamai, o le faʻaogaina foi lea o le faʻaogaina o le tuʻuina atu o auaunaga moli. O lenei tulaga fa'aogaina e masani lava ona fausia i luga ole komupiuta ao.

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. (Deamak) na faavaeina i le 2016. O se kamupani faʻatekonolosi faʻapipiʻi mamanu, R & D, gaosiga ma faʻatau. O loʻo i totonu o Rongda Industrial Park, Itumalo o Yinzhou, Ningbo City. O le kamupani e aofia ai se vaega o le 6,000 sikuea mita ma e sili atu i le 80 tagata faigaluega tomai ma sili atu ma le lima R&D tagata faigaluega. O loʻo taulaʻi le kamupani ile R&D ma le gaosiga omalamalama induction po,moli kapeneta, moli po fa'amumu, ma le usb moli po e mafai ona fa'aaogaina.

I le taimi nei, ua matou ausia le BSCI i le loloto o asiasiga falegaosimea, tusi faamaonia IS09001, ma le GSV anti-terrorism tusi faamaonia, ina ia ausia le faamoemoega o le faaleleia faifai pea ma le faagaoioiga gafataulimaina; i le taimi lava e tasi, o le kamupani e sili atu i le 100 mamanu pateni.
I le amataga o le 2024, ua matou faʻatūina ma le manuia se sui sooupu ma fale teu oloa i Jakarta Indonesia


Taimi meli: Sep-20-2024