Deamak a'oa'oga fa'ailoga tagata faigaluega

hh1
hh2
hh3

O le vaiaso talu ai, na faia ai e Ningbo Deamak sesauniga tolenigai luga o oloa ma faʻailoga faavae, taʻitaʻia e le Sui Peresetene Wang.O le sauniga na faamamafaina ai le taua tele o le tulaga lelei o oloa ma lona aafiaga i la tatou ituaiga.Na faamamafaina e le Sui Peresetene Wang le taua o le tausiatulaga maualugai a tatou oloa ina ia mautinoa le faamalieina o tagata faatau ma le faamaoni.

O le aoaoga sa auai sui o matagaluega eseese, ma sa avea ma avanoa taua mo aoaoga ma le galulue soosootauau.O le natura felagolagomai o le sauniga na mafai ai ona tatala talanoaga ma fefaʻasoaaʻi o faiga sili ona lelei, faʻaleleia le lagona o le lotogatasi ma le faʻamoemoe i le au.
O le fa'ai'uga o le a'oa'oga, na a'oa'oina ai e sui mai matagaluega 'ese'ese le poto fa'atauta'i talafeagai ma se ta'utinoga tu'ufa'atasi e fa'amaualuga le igoa ta'uta'ua o le kamupani.O se fa'amanatuga o le sao o tagata ta'ito'atasi i le tulaga lelei o oloa e fa'aaafia tonu ai le manuia lautele o la tatou fa'ailoga i le maketi.

O le aʻoaʻoga na taʻitaʻia e le Sui Peresetene Wang na avea o se faʻavae mo le faʻamalosia o le faʻamaoni o le kamupani i le tuʻuina atu o oloa maualuga ma tausia semalosi fa'ailogaauai i le alamanuia.

I le aotelega, o le a'oa'oga sa matua'i manuia, ma ua fa'atulaga ai le tulaga mo se faiga e sili atu ona maopoopo ma fa'atatau i le lelei i matagaluega uma a Deamak.


Taimi meli: Iul-01-2024