Hvilke sertifiseringer kreves for at LED-lamper skal eksporteres til USA?

Det er mye forskjellig Kinesiske produsenter av LED-belysning, og kvaliteten på produktene deres varierer. Det er ikke lett å komme inn på det globale markedet, spesielt det amerikanske markedet, som er fullt av hindringer og underlagt ulike kvalitetsstandarder. La oss finne ut hvilke sertifiseringer som kreves for at kinesiske LED-belysningsprodukter skal eksporteres til det amerikanske markedet?

Det er tre hovedstandarder for LED-belysning amerikanske markedet: sikkerhetsstandarder, standarder for elektromagnetisk kompatibilitet og energisparestandarder

q1

Desikkerhetskrav for LED-lamper i det amerikanske markedet inkluderer hovedsakelig UL, CSA, ETL, etc. De viktigste sertifiserings- og teststandardene inkluderer UL 8750, UL 1598, UL 153, UL 1993, UL 1574, UL 2108, UL 1310, UL 1012, etc. Blant dem, UL8750 er sikkerhetskravet for LED-lyskilder som brukes i belysningsprodukter, inkludert krav til bruksmiljø, mekanisk struktur, elektrisk mekanisme mv.

q2

Kravet til elektromagnetisk kompatibilitet for LED-belysningsprodukter i det amerikanske markedet er FCC-sertifisering. Sertifiseringsteststandarden er FCC PART18 og sertifiseringstypen er DOC, som betyr samsvarserklæring. Sammenlignet med EU CE-sertifiseringen, er den største forskjellen mellom FCC-testing og EU CE-sertifisering at den kun har EMI-krav, men ingen EMS-krav. Det er to testelementer totalt: utstrålt emisjon og ledet utslipp, og testfrekvensområdet og grensekravene til disse to testelementene er også forskjellige fra EUs CE-sertifisering

q3

En annen viktig sertifisering er ENERGY STAR-sertifiseringen. ENERGY STAR-sertifiseringen for belysningsprodukter er basert på UL- og FCC-sertifiseringene til produktene, og tester og sertifiserer hovedsakelig produktenes optiske ytelse og lumenvedlikeholdslevetid. Derfor er de tre hovedsertifiseringene som kinesiske LED-belysningsprodukter må oppfylle for å komme inn på det amerikanske markedet UL-sertifisering, FCC-sertifisering og ENERGY STAR-sertifisering.


Innleggstid: Aug-01-2024